لاوروف: از کوبا در مقابل فشار قدرت‌های خارجی حمایت می کنیم

وزیر امور خارجه روسیه گفت که این کشور از کوبا در مقابل فشار قدرت های خارجی حمایت می کند.

به گزارش مشرق به نقل از ریانووستی، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت که مسکو در بحبوحه فشارهای خارجی بی‌سابقه‌ای که مردم کوبا با آن مواجه هستند، همبستگی و حمایت قاطع خود را از این کشور اعلام می‌کند.

وی افزود که دو طرف به همکاری خود برای تقویت همکاری‌ها چه در دستور کار دوجانبه و چه در سطح بین‌المللی برای ایجاد یک نظم جهانی عادلانه و چندقطبی ادامه خواهند داد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در چارچوب احیای دکترین مونرو، آمریکای لاتین را حوزه نفوذ واشنگتن اعلام کرده و خواهان پیروی کشورهای این منطقه از سیاست های اقتصادی و دیپلماتیک کاخ سفید است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۲:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
    0 1
    همانطور که برای ایران هیچ کاری نکردیم برای کوبا هم هیچکاری نمیکنیم
    • حسین IR ۱۴:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
      1 0
      روسیه و ایران به همدیگر نیاز حیاتی دارن. امنیت غذایی و کالاهای اساسی ایران رو ۷۵ درصدش رو روسیه تامین کرد. ما با ابرقدرت دنیا و متحدینش جنگیدیم. بدون اینکه کمبود و قحطی مواد غذایی یا انرژی داشته باشیم. به نظرت چرا ؟ روسیه کمک اطلاعاتی و امنیتی و اقتصادی بزرگی به ایران کرد. قرار نیست بیاد برامون بجنگه. ولی دیدی رمضان قدیرف گفت حاضریم اگه ایران بخواد برای ایران بجنگیم. شاید نتونه از کوبا حمایت کنه. ولی ما همسایه هستیم و اینده همه مون در گروی اتحاد هستش.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس